KONYA / SELÇUKLU - SELAHADDİN EYYUBİ ANADOLU LİSESİ

Mrt

Rehberlik Servisimizin koordinesinde gerçekleştirilen SEAL Kariyer Günleri kapsamında okulumuzda düzenlenen söyleşide, Yazılım Mühendisi Sn.Berkay UĞUROĞLU ve Öğretim Görevlisi Sn.Ali ÖZTÜRK konuğumuz oldu. Öğrencilerimiz ile bir araya gelen UĞURLUOĞLU ve ÖZTÜRK, alanları ile ilgili bilgi verdikten sonra öğrencilerimizin sorularını yanıtladılar. Her iki konuğumuza da katkılarından dolayı şükranlarımızı sunuyoruz.

Mrt

Endülüs Okuma Projesi kapsamında fikri okulumuzdan çıkan  ‘Shakespeare Okumaları’ etkinliğinin ilkini gerçekleştirdik. Proje koordinatörü ve İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümü mezunu Turgut Yaşar’ı konuşmacı olarak okulumuzda ağırladık. Organizasyonda emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize; katılım sağlayan Turgut Yaşar Bey'e teşekkür ediyoruz.

Şbt

TUBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında bölge finallerine katılma hakkı kazandık.

Şbt

Rehberlik Servisimizin koordinesinde gerçekleştirilen SEAL Kariyer Günleri kapsamında okulumuzda düzenlenen söyleşide, Avukat Sn.Niyazi Celil ARAS konuğumuz oldu. 12. sınıf öğrencilerimiz ile bir araya gelen Aras, mesleki tecrübelerini aktardıktan sonra öğrencilerimizin sorularını cevaplandırdı. Niyazi Bey'e öğrencilerimize sağladığı katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz.

Ekm

Rehberlik Servisimizin koordinesinde gerçekleştirilen SEAL Kariyer Günleri kapsamında okulumuzda düzenlenen söyleşide, Diş Hekimi Sn. Sami ÇIKRIK 12. sınıf öğrencilerimiz ile bir araya geldi. Mesleki tecrübelerini aktaran Sami ÇIKRIK, öğrencilerimizin sorularını cevaplandırdı.